• Home
 • Werk
 • Diensten
 • Over
 • Blog
 • Contact
 • en nl
 • Logo Ontwerp

  Achter elke succesvolle zaak is een krachtig logo om het te vertegenwoordigen.
  Na dieper in te gaan in uw industrie, concurrenten en klanten, zal ik een uniek en simpel logo ontwerp maken dat uw bedrijf zijn boodschap accuraat overbrengt.

  Om de best mogelijke resultaten te garanderen zal u doorheen het hele project updates krijgen zodat u kan kiezen welk ontwerp richting uw voorkeur heeft. Nadat het eindontwerp gekozen is zal u het ontvangen in meerdere bestandsformaten (voor zowel print als online gebruik) en een eigen richtlijn document met nuttige info en tips over het effectieve gebruik van uw fantastische nieuwe logo.
  Zin om eraan te beginnen? Contacteer mij!

  Bekijk een voorbeeld
  Logo design service example

  Branding

  Het ontwerpen van een merk begint met onderzoek en het combineren van elementen als typografie, kleur en beeld in een uniek visueel system dat past bij uw bedrijf. Dit systeem kan vervolgens toegepast worden op alle nodige applicaties zoals visitekaarten, posters, kledij, flyers, jaarverslagen, sociale media, animaties en veel meer.

  Ongeacht de grootte van het project (of het nu enkel voor visitekaarten is of 10 verschillende applicaties) zal u updates en feedback momenten krijgen doorheen het hele proces.

  Ten slotte zal u ook een huisstijlhandleiding ontvangen (hoe groot hangt af van de grootte van het project)met nuttige informatie en tips over hoe u het systeem op een effectieve wijze kan toepassen op toekomstige applicaties.
  Nood aan een huisstijl? Contacteer mij!

  Bekijk een voorbeeld
  branding design service example

  Web Design

  Een website is een manier om met uw bedrijf uit te reiken en te communiceren met tal van potentiële klanten online.

  Om dat effectief te doen, beginnen we met het analyseren van uw bedrijf en het creëren van een aangrijpend en gebruiksvriendelijk ontwerp. Net zoals bij andere projecten, zal u feedback kunnen geven doorheen het hele ontwerp proces om de beste eindresultaten te garanderen.

  Zodra het ontwerp klaar is, ontwikkelen we het in een functionele site dat aanpasbaar is aan alle schermformaten en bewerkbaar is door een CMS (een manier om de website inhoud up te daten).

  Wanneer de website online staat, moeten we ervoor zorgen dat het gevonden kan worden. Dit kunnen we enerzijds doen door door middel van SEO (de site optimaliseren voor zoekmachines) en anderzijds door de site te promoten via sociale media, een blog of geprinte marketing materialen.
  Klaar om te starten? Contacteer mij!

  Bekijk een voorbeeld
  website design service example

  Hoe werkt een design project?

  1

  Briefing

  De eerste stap van is het creëren van een gedetailleerde briefing tijdens onze eerste gesprekken. Dit document bevat alle project specificaties en wordt is een leidraad doorheen het hele proces.

  2

  Onderzoek

  Met het briefing document in de hand, verzamel ik relevante informatie over uw bedrijf, concurrenten en doelpubliek om de exacte richting te bepalen om in te werken.

  3

  Eerste concepten

  Vervolgens worden de eerste ideeën bedacht in vorm van snelle schetsen. Gebaseerd op uw feedback kiezen we één of meerdere concepten om verder uit te werken in de ontwerp fase.

  4

  Ontwerp

  Dit is waar de gekozen concepten tot leven komen als gedetailleerde digitale ontwerpen. Ze gaan door meerdere iteraties en feedback momenten tot een eindontwerp gekozen wordt.

  5

  Implementatie

  Wanneer het eindontwerp gekozen en goedgekeurd wordt, gaat het nog door een laatste kwaliteitscontrole vooraleer het overhandigd of online gezet wordt.

  Klaar om een project te starten?

  Let's work together!